۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۹

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه ماکِرِرِه مطرح کرد؛

مواضع بین‌المللی ایران در استقرار صلح ستودنی است

مواضع بین‌المللی ایران در استقرار صلح ستودنی است

محمد کیگوندو مواضع بین المللی جمهوری اسلامی ایران را در مبارزه با تروریسم و استقرار صلح، امنیت و وحدت و ارائه راه حل برای بحران‌های بین المللی، ستود.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و در ایام دهه مبارک فجر با همکاری دانشگاه ماکِرِره اوگاندا و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کامپالا همایشی تحت عنوان «نگاهی به دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه علمی، فناوری، فرهنگی، هنری و مبارزه با تروریسم» در سالن اجتماعات دانشگاه فوق الذکر به همراه نمایشگاه عکس و اقلام فرهنگی و هنری برگزار شد.

دکتر محمد کیگوندو از معاونان دانشگاه ماکِرِه و رئیس دانشکده علوم انسانی آن دانشگاه، دکتر اوچان فرانسیس رئیس دانشگاه کنتیم، خانم اولوویا مسئول امور بین المللی دانشگاه ماکِرِره، آقای حمزه کیونه فعال رسانه‌ای و محمدرضا قزلسفلی رایزن فرهنگی ایران در کامپالا از جمله سخنرانان همایش نگاهی به دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه علمی، فناوری، فرهنگی، هنری و مبارزه با تروریسم بودند. همچنین در این همایش کلیپ‌هایی از دستاوردهای علمی و فناوری کشورمان نیز به نمایش گذاشته شد.

دستاوردهای ایران علیرغم تحریم‌ها در حال گسترش است

خانم اولوویا مسئول امور بین المللی دانشگاه ماکِرِره ضمن خوش آمدگویی به قزلسفلی رایزن فرهنگی گفت: ایران از گذشته بسیار دور دارای فرهنگ و تمدن غنی بوده و امروزه ظرف چهل و سه سال گذشته با توسعه همه جانبه و با داشتن دستاوردهای چشمگیری جایگاه حقیقی خود را بدست آورده و هم اکنون یک کشور قدرتمند محسوب می‌شود.

وی همایش فوق الذکر را یک فرصت خواند و از دانشجویان خواست از این فرصت بهره برداری کنند.

حمزه کیونه، فعال رسانه‌ای اوگاندا چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به رهبر معظم انقلاب، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت و یادآور شد: دستاوردها و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی ایران علی رغم تحریم‌های اقتصادی در حال گسترش است.

وی در خلال سخنان خود با طرح چند سوال مربوط به انقلاب اسلامی و به منظور معرفی بیشتر جایگاه امروز جمهوری اسلامی ایران از داشجویان خواست تا با پاسخ خود وی را در ارائه موضوع همایش و شناساندن بیشتر ایران یاری رسانند.

تفاوت انقلاب ایران با سایر انقلاب‌ها

رایزن فرهنگی در بخشی از سخنان خود از همکاری ریاست دانشگاه و انجمن دانشجویان در برگزاری همایش دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه علمی، فناوری، فرهنگی، هنری و مبارزه با تروریسم تقدیر و تشکر به عمل آورد.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های انقلاب اسلامی ایران بر اساس فرهنگ و معارف قرآن مجید، اسلام ناب و ارزش‌های انسانی پایه ریزی شده است گفت: انقلاب اسلامی با سایر انقلاب‌ها یا تحولات سیاسی که گروهی سیاستمدارِ حمایت شده از سوی قدرت های استعماری حکومت وقت را سرنگون کرده و خود بر آن حاکم می‌شوند کاملا متفاوت است. انقلاب اسلامی ایران یک حرکت و نهضت زیربنائیِ هدفمندِ مردمیِ مبتنی بر آموزه‌های دینی با رهبری امام خمینی(ره) شکل گرفت.

قزلسفلی همچنین با اشاره به برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه توسعه از درون شروع می‌شود نه از برون گفت: فرهنگ و معارف قرآن مجید حاکی از آن است که خداوند متعال سرنوشت هیچ ملتی را تغییر نمی‌دهد مگر اینکه خود آن ملت اقدام به تغییر سرنوشت خود کنند. مضافا اینکه آموزه‌های قرآنی، اشاره به این واقعیت دارند که ابتدا انسان باید حرکت کند و بعد از خداوند متعال طلب برکت کند.

قزلسفلی همچنین با اشاره به نگاه انسانی و اسلامی انقلاب اسلامی به زن، ادامه داد: زنان با بعثت پیامبر اکرم (ص) و پیروزی انقلاب اسلامی ایران جایگاه حقیقی خود را بدست آورده و از مقام و منزلت انسانی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و خانوادگی خود برخوردار شدند.

دشمنان بشریت نمی‌گذارند پیام انقلاب ایران به جهانیان صادر شود

قزلسفلی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران تاکنون دستاوردهای قابل توجهی از جمله استقلال، خودکفائی، اعتماد به نفس، پیشرفت‌های علمی، فنی، صنعتی، دانش هسته‌ای، خلاقیت فکری و ... داشته است گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران از بیم اینکه پیام بیدارکننده و نجات بخش انقلاب اسلامی به سایر ملت‌های مظلوم صادر شود تصویر نادرستی از نظام جمهوری اسلامی ایران ترسیم می‌کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای (مدظله العالی) با ارائه تعریفی دقیق از دین و آموزه‌های اسلامی باعث تغییر نگرش ملی در توسعه حقیقی شدند، اشاره کرد: ظرف چهل و سه سال گذشته انقلاب اسلامی ایران که منشاء قرآنی دارند توانسته است زمینه‌های رشد غیرت ملی و دینی، تفکر، تعقل، اندیشه، فرهنگ، عقیده، ‌ایمان توام با عمل، تقوا، اخلاص، ارزش‌های دینی و انسانی، حق‌طلبی، خلاقیت، شکوفایی، سازندگی، رشد فضایل اخلاقی، حفظ کرامت انسانی، ‌گسترش روحیه کار و تلاش، قناعت، ارتقاء روحیه میهن دوستی، تحکیم وحدت، تعمیق سطح تحقیق و پژوهش و... بطور معجزه آسایی فراهم کرده و دستاوردها و پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.

رایزن فرهنگی ایران در اوگاندا ضمن اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای و فتوای امام خامنه‌ای (مدظله العالی) مبنی بر حرام قطعی و شرعی بودن بمب اتم گفت: دستاوردهای هسته‌ای ایران صلح آمیز است.

قزلسفلی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران بیش از دو هزار و پانصد و شصت دانشگاه در رشته‌های علوم و فنون مختلف، فنی حرفه‌ای، علمی کاربردی، پزشکی و... مطابق با استانداردهای بین المللی فعال هستند، فهرستی از پیشرفت‌ها و دستاوردهای علمی و فناوری انقلاب اسلامی از جمله کسب رتبه‌ و دانش بالا در حوزه‌های هسته‌ای، نانو، زیست ‌فناوری، فضای مجازی، امنیت و دفاع، کشاورزی، سلامت، راه‌های مواصلاتی، فناوری رادار و صنایع هوافضا، علوم زیستی، شبیه ‌سازی، ایجاد زیرساخت‌های فنی، مهندسی، صنعتی و ... ارائه کرد.

وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران در دیپلماسی علمی خود به توسعه همکاری‌های دانشگاهی، مبادله استاد، محقق، دانشجو در سطوح و رشته‌های مختلف و راه اندازی واحد مطالعات ایرانشناسی در قاره آفریقا و بویژه اوگاندا اولویت خاصی قائل است.

مبارزه ایران با تروریسم بین‌الملل قابل ستایش است

محمد کیگوندو، از معاونان رئیس دانشگاه ماکِرِره و رئیس دانشکده علوم انسانی آن دانشگاه به نمایندگی، ضمن خیرمقدم به رایزن فرهنگی، چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای (مدظله العالی) با بهره‌مندی از توان و انرژی ملت ایران در زمینه‌های گوناگون از جمله کشف انرژی هسته‌ای، توسعه علوم و فنون مختلف موفق بوده است.

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه ماکِرِرِه با بیان اینکه برگزاری همایش مشترک یک فرصت مهم و سازنده برای دانشجویان است دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران را برای همه ملت‌های در حال توسعه دنیا مفید و سازنده توصیف کرد.

محمد کیگوندو مواضع بین المللی جمهوری اسلامی ایران را در مبارزه با تروریسم و استقرار صلح، امنیت و وحدت و ارائه راه حل برای بحران‌های بین المللی، ستود.

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه ماکِرِره در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از همکاری رایزنی فرهنگی با آن دانشگاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران دارای درس‌های آموزنده فراوانی برای رسیدن به آرمان‌های انسانی است از دانشجویان خواست جهت شناخت بیشتر جایگاه ایران امروز مطالعات ایران شناسی خود را در صورت امکان سفر به ایران و حضور در برنامه‌های رایزنی فرهنگی گسترده‌تر کنند.

دکتر اوچانا فرانسیس رئیس دانشکده کینتیم اوگاندا نیز ضمن تحسین روابط بسیار دوستانه و صمیمی جمهور اسلامی ایران با اوگاندا، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، دولت و ملت کشورمان تبریک گفت.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران را در مبارزه با امپریالیسم، تروریسم و دفاع از ملت‌های تحت ستم پیشگام توصیف کرد. اوچانا با ارائه جزئیاتی از تفاوت ماهیت و اهداف انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب‌ها تاکید کرد که ظرف چهل و سه سال گذشته جمهوری اسلامی ایران تحولات اساسی داشته است.

کد خبر 5423979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha